Qualis label

Speciaal voor het hogere segment koopwoningen voert Raaijmakers Makelaardij het exclusieve Qualis label. Wij weten als geen ander dat de verkoop van een woning maatwerk is, zeker voor de woningen binnen dit segment dien je net wat verder te kijken dan bij een reguliere verkoop. Qualis ondersteunt ons daarin doordat ze net die extra verkooptools beiden die het verschil maken binnen deze klasse.

Voor verkoop van het midden- en het hogere prijssegment is veel meer nodig dan alleen een plaatsing op de reguliere woningsites. Qualis NVM makelaars maken gebruik van gezamenlijke actieve marketing bij verkoopbemiddeling en geloven in een optimale presentatie van de woning maar ook in de gerichte inzet van de volgende marketingtools:

Qualis Magazine (4 edities per jaar)

Dit door Raaijmakers Makelaardij gepersonaliseerde, lifestyle magazine wordt gekenmerkt door eigentijdse redactionele artikelen over onder andere wonen, lifestyle, kunst en cultuur. Het betreft een glossy, full colour magazine waarin het exclusieve woningaanbod van de door Qualis geselecteerde NVM makelaarskantoren wordt gepubliceerd. Alle 50 Qualis makelaars in Nederland selecteren 4 x per jaar minimaal 300 adressen per editie, waar het Qualis Magazine in de brievenbussen van aspirant-kopers in de eigen regio bezorgd wordt. Op deze wijze komen de Qualis woningen gegarandeerd onder aandacht van de door de Qualis makelaars geselecteerde doelgroep. Daarnaast selecteren alle 50 Qualis makelaars 4 x per jaar minimaal 50 adressen per editie, waar Qualis Magazine op de diverse publieke leestafels komt te liggen. Uiteraard wordt naar een ieder die contact heeft met Raaijmakers Makelaardij, een digitale uitvoering van het Qualis e-Magazine per mail verzonden. Klik op het onderstaande Qualis e-Magazine, op pagina 4 tot 6 zijn onder andere de diverse Raaijmakers woningen gepubliceerd.

BEKIJK HIER DE MEEST RECENTE UITGAVE

Qualis Gallery (2 edities per jaar)

Dit door Qualis uitgegeven glossy full colour magazine biedt ruim 250 pagina’s louter exclusief woningaanbod, welke 2 x per jaar wordt verzonden naar eigenaren die hun woning op dat moment te koop hebben staan in het midden- en hoger segment door het gehele land. Het Qualis aanbod komt op het juiste moment onder de aandacht van de mogelijke toekomstige aspirant-kopers. Uiteraard wordt naar een ieder die contact heeft met Raaijmakers Makelaardij, een digitale uitvoering van de Qualis e-Gallery per mail verzonden. Klik op de onderstaande Qualis e-Gallery, op pagina 96 tot 102 zijn onder andere de diverse Raaijmakers woningen gepubliceerd.

BEKIJK HIER DE MEEST RECENTE UITGAVE

Qualis International: Luxury Real Estate

Het woningaanbod wordt buiten de eigen websites indien gewenst, ook middels een unieke video op de internationale website www.LuxuryRealEstate.com getoond aan meer dan 2 miljoen (inter-)nationale en unieke bezoekers per maand. Ook in Nederland zijn er vele exclusieve woonobjecten die in potentie interessant zijn voor buitenlandse gegadigden. Soms als belegging (gericht op verhuur), soms als hoofdverblijf of als tweede woning. Qualis International speelt hier actief op in door op doeltreffende wijze deze objecten internationaal te presenteren aan een zeer grote doelgroep. Hierdoor ontstaat een maximale krachtenbundeling van het grootste platform wereldwijd Luxury Real Estate en de Nederlandse marktleider in het midden- en hogere segment Qualis.

MEER INFORMATIE OVER QUALIS INTERNATIONAL

Indien u meer informatie wenst kom ik graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek,

John Raaijmakers RMT
Directeur I Eigenaar Raaijmakers Makelaardij